De Computervriend

Deskundig, Klantvriendelijk en Betrouwbaar

Is uw computer ook zo langzaam? Uw Computervriend maakt hem weer snel!

Meer Lezen

"Voor al uw computer problemen is een oplossing"

"Virus op uw computer of laptop?"Fijn dat u er bent, welkom op de website van de Computervriend. 


Ik ben deskundig op het gebied van computer gerelateerde producten. Ik behandel mijn klanten op de manier zoals ik zelf behandeld wil worden. Van mij mag u verwachten dat ik Klantvriendelijk, Eerlijk en Betrouwbaar ben! 

 

Zodra u contact met mij opneemt kunt u zich laten ontzorgen. Computers en computer gerelateerde producten horen voor u te werken, jammer genoeg doen ze dat niet altijd of werken ze u zelfs tegen. 


Maakt u zich geen zorgen meer, ik beantwoord uw vragen en los uw problemen op. Met 15 jaar ervaring durf ik te zeggen: “Voor al uw computer problemen is een oplossing”.


Meer LezenHeeft u een virus op uw computer dan help ik u graag verder. Virussen zorgen voor ongewenst gedrag van uw computer, ze maken uw computer traag en virussen zijn gevaarlijk. Veel virussen zijn uit op uw persoonlijke gegevens, denk hierbij aan bank en creditkaart gegevens. 


Meer Lezen

"Geen Internet, wat nu?"


Voor iemand met weinig kennis van computers is het moeilijk te achterhalen waarom Internet ineens niet meer werkt. Er zijn vele mogelijke oorzaken, die resulteren in hetzelfde: "Geen Internet" via uw apparaat. Geen stress, ik los het voor u op!  


Meer Lezen


"Ik wil u graag van dienst zijn, ik ontzorg graag!"

Wat kan ik voor u doen?


Bent u op zoek naar een nieuwe computer, laptop, tablet of printer?


Heeft u een nieuwe smartTV gekocht en weet u niet hoe u deze in moet stellen?


Krijgt u de nieuwe tablet niet aan de gang?


Is uw computer of laptop gecrasht?


De Computervriend helpt u graag verder!!


Meer Lezen